Winkelverkoop

scroll

Groothandel in winkelbenodigdheden

Winkelbenodigdheden

U kent ongetwijfeld de echte Gentse mosterd van het bekende huis “Ferdinand Tierenteyn”. Hiervan verdelen wij o.a. de gekende Stropkes (de bleke mosterd). Deze mosterd is verkrijgbaar in potten van 5kg. Ook de Extra mosterd (de donkere mosterd) en de à l’Ancienne (de grof gemalen mosterd) bieden we aan. Uit het assortiment van het merk “Vernimmen – De Lelie” presenteren we de overheerlijke frisse vinaigrettes en de allerfijnste mosterd. Niet te vergeten is de alom bekende ouderwetse graanmosterd die bij elke keukenpiet in zijn kast een plaats verdient.

Onder ons eigen logo verdelen wij de zeer gekende Herbes de Provence. Deze kruiden zijn verkrijgbaar in een doorschijnende puntzak of hotelverpakking. De Herbes de Provence zijn gevuld met de beste barbecue kruidenmengeling uit eigen huis. Tevens kan u al onze kruiden en mengelingen verkrijgen in kleine of grote hotelverpakking onder het logo van JOBO specerijen.

Italiaanse Producten

Een gamma Italiaanse producten waaronder spaghetti, lasagne bladeren (voorgekookt), tagliatelle, fusilli (spirelli), farfalle (vlinders), etc.

Olijfolie

Italiaanse olijfolie van de eerste koude persing, kan u ook via ons verkrijgen.

Ferdinand Tierenteyn

U kent ongetwijfeld de echte Gentse mosterd van het bekende huis “Ferdinand Tierenteyn”. Hiervan verdelen wij o.a. de gekende Stropkes (de bleke mosterd). Deze mosterd is verkrijgbaar in potten van 5kg. Ook de Extra mosterd (de donkere mosterd) en de à l’Ancienne (de grof gemalen mosterd) bieden we aan.

Vernimmen – De Lelie

Uit het assortiment van het merk “Vernimmen – De Lelie” presenteren we de overheerlijke frisse vinaigrettes en de allerfijnste mosterd. Niet te vergeten is de alom bekende ouderwetse graanmosterd die bij elke keukenpiet in zijn kast een plaats verdient.

Hotelverpakkingen

U kan al onze kruiden en mengelingen verkrijgen in kleine of grote hotelverpakking onder het logo van JOBO specerijen.

JOBO Specerijen

Onder ons eigen logo verdelen wij diverse zeer gekende kruiden. Deze zijn verkrijgbaar in speciale verpakkingen, een doorschijnende puntzak of hotelverpakking. We kiezen hiervoor steeds voor de beste kwaliteit uit eigen huis.

Overzicht van al onze producten

Voor een overzicht van alle beschikbare winkelbenodigdheden en hun verpakking, raadpleeg ons productoverzicht.

Productoverzicht Bekijken

groothandel winkelbenodigdheden slagerij
groothandel winkelbenodigdheden slagerij
groothandel winkelbenodigdheden slagerij
groothandel winkelbenodigdheden slagerij

Ons gamma aan producten zal al uw bereidingen zeker een meerwaarde geven. Onze zorgvuldig samengestelde mengelingen zorgen voor net dat ietsje meer.

Stephaan Bocklandt, Jobo Specerijen