Mengelingen

scroll

Groothandel in specerijen

Enkelvoudige Specerijen

Deze kruiden- en specerijenmengelingen worden gemengd met eerste kwaliteitsingrediënten die voldoen aan de hoogste HACCP normen die zijn opgelegd door het FAVV. Onze klanten kunnen, ter bevestiging hiervan, de technische fiche opvragen. JOBO Specerijen biedt u de erfecte mengeling aan om zowel gehakt, droge worst, hamburgers, satés en zoveel meer te kruiden. Door het produceren van eigen mixen voor paté, frikandon, witte worst, barbecueworst, pekelmixen en ga zo maar door, wordt het maken van fouten bij het afwegen van enkelvoudige kruiden sterk gereduceerd.

Barbecuekruiden

De juiste barbecuekruiden zorgen voor die typische geur waar je hele omgeving jaloers van wordt. Verder geven ze jouw gerecht die typische smaak gerookte smaak. Barbecuekruiden kunnen ook perfect gebruikt worden voor het maken van marinades.

Bloedworstkruiden

Met de bloedworstkruiden krijgt je bloedworst die herkenbare kruidige smaak. Naast deze kruidenmix heb je verder geen andere kruiden of specerijen nodig om jouw bloedworsten op smaak te brengen.

Chipolatamix

Zowel chipolata worstjes als burgers zijn een erg geliefd product. Met de juiste ingrediënten is chipolata een erg universeel en veelzijdig extra voor jouw gerechten. De chipolata kruidenmix is ideaal om jouw vlees naar een hoger niveau te tillen!

Frikandonkruiden

Frikandon heeft van nature een vrij neutrale smaak. Met de frikandonkruiden geef je het vlees wat meer smaak en pit. De kruiden kunnen gebruikt worden bij zowel het grillen, braden, stoven of bakken van vlees.

Grillkruiden

Grillkruiden zijn een musthave voor wie wel eens achter het fornuis staat. Ze zijn ideaal voor het bereiden van verschillende vleesproducten, maar gaan ook verrassend goed bij bepaalde vissoorten.

Gyrosmix

Gyros is een traditioneel Grieks gerecht dat zijn smaak voornamelijk te danken heeft aan marinades en kruiden. Deze mix is dus perfect voor het maken van gyros, maar is erg veelzijdig. Ook voor vlees roosteren of barbecueën kan je deze gyrosmix boven halen.

Hamburgerkruiden

Een van de belangrijkste ingrediënten bij het bereiden van een hamburger zijn de kruiden. De juiste hamburgerkruiden geven jouw vlees die juiste smaak, kleur en typische geur.

Satekruiden

Satékruiden zijn bij uitstek geschikt voor het op smaak brengen van brochettes en spiesen. Ze zijn ook ideaal voor het maken van een marinade om extra glans te geven aan je vlees.

Stoofvleeskruiden

Stoofvleeskruiden zijn onmisbaar bij het bereiden van stoofvlees. Ze geven jouw gerecht die warme, volle smaak en zorgen voor een echte smaakboost.

Overzicht van al onze producten

Voor een overzicht van alle beschikbare mengelingen en hun verpakking, raadpleeg ons productoverzicht.

Productoverzicht Bekijken

groothandel kruiden en specerijen mengelingen
groothandel kruiden en specerijen mengelingen
groothandel kruiden en specerijen mengelingen
groothandel kruiden en specerijen mengelingen

Ons gamma aan producten zal al uw bereidingen zeker een meerwaarde geven. Onze zorgvuldig samengestelde mengelingen zorgen voor net dat ietsje meer.

Stephaan Bocklandt, Jobo Specerijen