Over Ons

scroll

Onze activiteiten

Jobo is gemaakt op maat van de slager

Aanvankelijk beperkten de activiteiten zich tot de aan- en verkoop van enkelvoudige kruiden, specerijen en paneermeel. Doorheen de jaren breidde het gamma zich echter snel uit. Nieuwe producten kwamen erbij terwijl ook de firma sterk groeide.

Niet alleen verkopen wij alle mogelijke kruiden en specerijen (uit de meest diverse landen) ook het produceren van exclusieve mengelingen behoort tot onze mogelijkheden. Met een glimlach creëren we uw persoonlijke mengeling. Van zodra er een minimale afname gegarandeerd kan worden, kunnen wij op uw verzoek ingaan. Onze grote troef is nu eenmaal dat wij alles in eigen huis mengen, wat vrij uitzonderlijk is in België.

groothandel kruiden en specerijen

Naast de specerijen en mengelingen kan U bij Jobo ook terecht voor sauzen en marinades (naar eigen recept), voor kunst- en natuurdarmen, enz.

“Doordat wij de ganse mengeling- en verpakkinglijn beheersen, kunnen wij een constante kwaliteit en optimale hygiëne waarborgen. Alle kruidenmengelingen en mixen worden met de grootste zorg en liefde gemengd.”

Jos Bocklandt, Jobo Specerijen