Paneermeel

scroll

Groothandel in specerijen

Enkelvoudige Specerijen

Het gekruid panermeel is ideaal voor het paneren van uw schnitzels, burgers, fondueballetjes, ... Het ongekruid paneermeel is dan weer geschikt om te verwerken in verschillende bereidingen zoals frikandon, kroketten en veel andere producten. Ook het paneren hiermee bevelen we u ten zeerste aan.

Glutenvrij Paneermeel

Glutenvrij paneermeel wordt voornamelijk gebruikt voor producten die gefrituurd of gebakken wordt. Het wordt gemaakt van rijstebloem en is daardoor glutenvrij.

Blank Paneermeel

Blank paneermeel wordt voornamelijk gebruikt voor producten die gefrituurd of gebakken wordt. Het geeft jouw producten een blank krokant laagje en een extra bite.

Cornflakes Paneermeel

Cornflakes paneermeel wordt voornamelijk gebruikt voor producten die gefrituurd of gebakken wordt. Het wordt gemaakt uit vermalen cornflakes en zorgt voor een extra krokant product.

Dore Paneermeel

Dore paneermeel wordt voornamelijk gebruikt voor producten die gefrituurd of gebakken wordt. Het geeft jouw producten een geel, krokant korstje.

Extra Blank Paneermeel

Extra blank paneermeel wordt voornamelijk gebruikt voor producten die gefrituurd of gebakken wordt. Het geeft jouw producten een extra blank krokant laagje en een extra bite.

Goud Paneermeel

Goud paneermeel wordt voornamelijk gebruikt voor producten die gefrituurd of gebakken wordt.. Het geeft een extra luxe uitstraling zonder de smaak te veranderen.

Rood Paneermeel

Rood paneermeel wordt voornamelijk gebruikt voor producten die gefrituurd of gebakken wordt. Het wordt gemaakt van speciaal vers gebakken brood en heeft een neutrale smaak.

Rood-Geel en Rood-Wit Paneermeel

Deze soorten paneermeel worden voornamelijk gebruikt voor producten die gefrituurd of gebakken wordt. Het wordt gemaakt van brood en maakt jouw frituursnacks net dat tikkeltje lekkerder.

Panko

Panko is een Japans paneermeel dat voornamelijk gebruikt wordt voor producten die gefrituurd of gebakken worden. Het is zoeter en luchtiger dan het paneermeel dat wij normaal gebruiken.

Overzicht van al onze producten

Voor een overzicht van alle beschikbare paneermeel en hun verpakking, raadpleeg ons productoverzicht.

Productoverzicht Bekijken

groothandel paneermeel
groothandel paneermeel
groothandel paneermeel
groothandel paneermeel

Ons gamma aan producten zal al uw bereidingen zeker een meerwaarde geven. Onze zorgvuldig samengestelde mengelingen zorgen voor net dat ietsje meer.

Stephaan Bocklandt, Jobo Specerijen