Benodigdheden

scroll

Groothandel in slagersbenodigdheden

Slagersbenodigdheden

Verschillende maten satéspiesjes in inox of hout, het complete gamma bamboe stokjes (Gunshaped), Looped 95 voor uw aperitiefhapjes, vlaggenstokjes, cocktailprikkers, onderleggers in colorpaper (verkrijgbaar in groen en wit), hamburgercellofaan in verschillende vormen (rond, ovaal of vierkant), een groot gamma vacuümzakken, messen van het merk Swibo, aluminium-en rekfolie, netten (wit of rood), hamburgervormen in verschillende maten en modellen, bindtouw voor rollades, koorden in verschillende maten en kleuren voor diverse doeleinden, alsook schotels van metaal of plastiek in verschillende maten en kleuren (voor warme of koude bereidingen) kunnen besteld worden.

Satéspiesjes

Satéspiesjes zijn handig voor het bereiden en opdienen van verschillende vleesgerechten. Ze zorgen ervoor dat je vlees bij elkaar blijft en dat de eventuele groenten zijn smaak kunnen afgeven.

Bamboe Stokjes

Gunshaped bamboe stokjes hebben een handige handgreep waardoor ze makkelijker vast te pakken zijn dan de traditionele saté stokjes. Ideaal voor traiteurs, cateraars, slagerijen, viswinkels en horecagelegenheden om heerlijke spiesjes samen te stellen voor op de barbecue of grill.

Vlaggenstokjes

Vlaggenstokjes maken van je tafel een feest. Het zorgt ervoor dat je gerechten of bereidingen een leuke, creatieve uitstraling krijgen.

Cocktailprikkers

Cocktailprikkers zijn onmisbaar in elke horecavestiging. Ze maken het makkelijker en hygiënischer om kleine hapjes en bereidingen te nuttigen.

Hamburgercellofaan

Hamburgercellofaan wordt gebruikt als tussenlegger. Het zorgt ervoor dat je je hamburger zonder problemen uit verpakkingen kan halen.

Swibo Messen

Swibo messen zijn scherpe, professionele kwaliteitsmessen met sterke stalen lemmets. Er is voor iedere toepassing wel een geschikt mes. Ideaal voor slagers en professionele koks.

Rekfolie

Dankzij rekfolie kan je eenvoudig voedsel of schotels inpakken en voorzien van een beschermende laag.

Hamburgervormen

Hamburgervormen in verschillende maten en modellen zoals rond, ovaal of vierkant. Perfect te combineren met ons hamburgercellofaan.

Bindtouw

We beschikken over een mooi aanbod bindtouw voor rollades en koorden in verschillende maten en kleuren voor diverse doeleinden.

Overzicht van al onze producten

Voor een overzicht van alle beschikbare benodigdheden en hun verpakking, raadpleeg ons productoverzicht.

Productoverzicht Bekijken

groothandel slagersbenodigdheden
groothandel slagersbenodigdheden
groothandel slagersbenodigdheden
groothandel slagersbenodigdheden

Ons gamma aan producten zal al uw bereidingen zeker een meerwaarde geven. Onze zorgvuldig samengestelde mengelingen zorgen voor net dat ietsje meer.

Stephaan Bocklandt, Jobo Specerijen