scroll
Groothandel in specerijen
Naast onze opwarmsauzen, bieden we u een ruim aanbod koude sauzen aan die u kan meegeven bij barbecue-, fondue- of visschotel. Voor de bereidingen binnen uw slagerij beschikken we over meerdere soorten sauzen zoals preparésaus, salademayonaise, currysauzen, etc.
Preparésaus is een feloranje, romige saus. De combinatie van worcestersaus en specerijen geven deze saus een intense volle smaak.
Knoflooksaus is een echte smaakbom en kan bij vele vleesgerechten tot zijn recht komen. Met look als hoofdingrediënt is het wel belangrijk om deze met mate te gebruiken.
Kriekensaus kan zowel warm als koud vele mensen bekoren. Het kan perfect gecombineerd worden met desserten, maar ook bij vele hoofgerechten past het perfect.
Marinades zijn kruidige vloeistoffen die gebruikt worden voor het weken van voedsel voor het bereiden. Voornamelijk bij vis- en vleesgerechten wordt er gebruik gemaakt van marinades. Het geeft je gerecht veel meer smaak.
Mosterd is een basisingrediënt dat je gerecht een scherpere smaak geeft. Een klassieke mosterdsaus past zowat overal bij: bij vis, bij groenten, bij een stukje varkensvlees, etc.
Tabasco kan in alle gerechten gebruikt worden om ze meer pit te geven. Zeker vlees- en pastagerechten zijn goed te combineren met deze saus. Tabasco kan snel overheersend zijn, dus het is belangrijk om deze met mate toe te voegen.
Worchestershire saus is een gefermenteerde saus die voornamelijk gebruikt wordt bij het bereiden van vleesgerechten. Je kan het gebruiken als typische smaakmaker of als marinade.
Zigeunersaus is een mild gekruide saus die zowel warm als koud heerlijk smaakt. Zeker bij vleesgerechten komt het goed tot zijn recht.
Tomatensaus is een basissaus waar je veel richtingen mee uit kan. Je kan het combineren met zowel groenten, vlees, vis en pastagerechten.
Overzicht van al onze producten
Productoverzicht Bekijken
Stephaan Bocklandt, Jobo Specerijen