scroll
Groothandel in hulpstoffen
Ons gamma omslaat onder andere het gewone tarwezetmeel, nitrietpekelzout, gewoon keukenzout, zeezout, kleurstabilisatoren en ga zo maar door.
Tarwezetmeel is een basis ingrediƫnt in vele gerechten. Denk maar aan borrelhapjes en vele vleesbereidingen en -conserven.
Nitrietpekelzout is ideaal voor het maken van worst en andere vleeswaren. Het zorgt ervoor dat het vlees de smaak behoudt en voorkomt bacteriegroei. Zeker voor droge worsten is het een onvervangbaar ingrediƫnt.
Keukenzout is onmisbaar in elke keuken. Het wordt voornamelijk gebruikt als smaakmiddel en smaakversterker. Ook als bewaarmiddel kan het gebruikt worden. Je kan er perfect vlees- en viswaren mee pekelen.
Ook zeezout wordt voornamelijk gebruikt als smaakmiddel en smaakversterker. De smaak is echter wel rijker dan die van keukenzout.
Kleurstabilisatoren worden gebruikt om de natuurlijke kleur van het voedsel te behouden. Zowel tijdens de bereiding en opslag helpt het om ongewenste kleurvariaties te voorkomen.
Bouillon korrels bevatten gedroogde specerijen, groenten en kruiden. Ze voegen een rijke smaak toe aan verschillende gerechten. Zeker in soepen en ragouts zijn ze onmisbaar.
Overzicht van al onze producten
Productoverzicht Bekijken
Stephaan Bocklandt, Jobo Specerijen